« terug naar vorige pagina

Aanmelden voor het patiëntenportaal

In de patiëntenomgeving Uw Zorg Online kunt u 24 uur per dag gemakkelijk en snel afspraken bij uw arts maken en medicatie aanvragen. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren. Let op dit is alleen voor bestaande patiënten. Aanmelden kan via deze link.

Heeft u vragen over deze omgeving? Werkt het niet? Lukt het niet om in te loggen? Kijk dan op de pagina met veelgestelde vragen: https://uwzorgonline.nl/veelgestelde-vragen/

Gebruikt u hetzelfde mailadres als uw partner? Klik dan hier voor uitleg hierover van Uw Zorg Online.

Hieronder ziet u wat er allemaal mogelijk is met het portaal.

Vragen stellen
Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag over uzelf waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen. Per bericht graag één vraag stellen, op deze manier kunnen wij de vragen goed verwerken. Heeft u meerdere medische vragen, stuur dan meerdere berichten.

Voor niet-medische vragen over het portaal, kunt u terecht op https://uwzorgonline.nl/hulp/

Niet-medische vragen aan de praktijk, kunt u mailen naar stadenlande@ezorg.nl

Dossier bekijken
Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Zelf een afspraak inplannen
Het is mogelijk om zelf een afspraak in te plannen via het portaal. Dit scheelt u wachttijd aan de telefoon. Het zelf online inplannen is niet bedoelt voor spoed. In dat geval dient u altijd telefonisch contact met ons te zoeken. Ook als u verwacht meer tijd nodig te hebben dan 10 minuten, dan verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen en de afspraak niet digitaal in te plannen.

Voor het zelf inplannen van afspraken geldt dat deze niet korter dan 24 uur van te voren ingepland kunnen worden en niet langer dan 14 dagen vooruit gepland kunnen worden. Wilt u binnen 24 uur een afspraak maken, dan vragen wij u te bellen naar de praktijk.